This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Konzultációs lehetőség 2024 májusában-júniusában

15. May 2024. 14:50
A GEMI oktatói a tavaszi vizsgaidőszakban is segítenek a vizsgákra való felkészülésben. A lehetőségekről kérdezd a tantárgy oktatóját vagy a gyakorlatvezetőt!

Oktatóink emailcímét itt találod.

A konzultáció nem helyettesíti az órákat. Arra kérünk, a konzultáció előtt nézd át az anyagot, és konkrét kérdésekkel készülj, amit szeretnél megtudni az oktatóktól. Ha nem tudod, miből kell készülni, nézd meg tantárgyaink honlapját, az elearning felületet, a tárgy tematikáját és segédleteit. 

Mivel nem minden hallgatónk érti, milyen kérdéseket várunk tőle, az alábbi példákkal segíteni szeretnénk az eligazodásban:

  • Jó kérdés egy konzultáción: A negyedik témakör 3. feledatában miért jobbra toljuk az IS függvényt? vagy A kamatemelkedés hatására miért erősödik a forint? vagy Miért fontos elvégeznem a  reziduumok homoszkedaszticitásának ellenőrzését lineáris regressziónál?
  • Nem túl jó, de még OK felvetés: Hát, én nem értem, hogy mi az a VMPL. vagy Most akkor mi értelme van a hipotézis vizsgálatnak?
  • Rossz kérdés: Jó napot, mi lesz a holnapi vizsgában? vagy Csak azt szeretném kérdezni, hogy el tudná magyarázni tanár úr az anyagot, van rá fél órám.