Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

[AdatCsapat]Adatelemző csapatépítő

2023. szeptember 9., 13:55
A GEMI csapatépítőt szervez a Közgazdasági adatelemzés szaknak AdatCsapat néven.

Időpont - az egyetemi sportnap: szeptember 20. (9.00-től a hangulattól függően 17-18-óráig)
Helyszín: Nyékládháza Vadvirág utca 1, (https://2pos.business/57036/1010)

A csapatépítő tréningre az Intézet oktatóinak a kocsijával megyünk. Indulás az egyetem parkolójából 9.00-kor. Gyülekezés a III. előadónál található bejárat előtt, a padok környékén. (Ezt a bejáratot szokták Okos bejáratnak, vagy Középső bejáratnak is hívni.)

Hazautat távolsági busszal tervezzük, ugyanis egy norvég kutatás szerint a teljes absztinencia emelkedett kockázatot jelenthet valamire. A buszmegálló (Nyékládháza Ónodi u. 7.) gyalog 10 percre van a helyszíntől. Buszok indulása Miskolcra: 16.40; 18.02; 20.34

A csapatépítő tréning programjai között lesz komoly, vidám, hasznos, és „haszontalan” rész is. Mindenki felteheti kérdéseit, elmondhatja első benyomásait, tapasztalatait. Kiderül, hogyan lehet valaki GEMI-nens, ki kaphat GÉMI-us díjat, lehull a lepel az intézetünk dolgozóiról, és világossá válik, hogy csoportmunka során kivel érdemes majd egy csapatba kerülni.  

Ételt és italt biztosítunk. (Ha esetleg valaki szőlőbirtokos, pálinkafőzdét üzemeltet, vagy a Hell Energy tulajdonosa, akkor szerény hozzájárulást el tudunk fogadni.