Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Tudtad-e? A vállalatok naponta mintegy 2.000.000.000.000.000.000.000 bájtnyi adatot generálnak.

 

Mit kínál még a Miskolci Egyetem a tudáson kívül?

  • Az ország legszebb campusát. Az Egyetem épületei a 85 hektáros parkos, madarak és mókusok lakta területen találhatók, mely minden évszakban gyönyörű. Az óráid között nem kell utaznod, minden egy helyen található.
  • Kollégiumi férőhelyeket. A hat kollégium egyikében vagy az UNI-Hotelben is lakhatsz, melyek szintén a Campuson találhatóak, a tanulmányi épületeket pár perc sétával eléred. Nálunk a miskolci, vagy Miskolc környéki hallgatók is kollégiumi férőhelyet kaphatnak.
  • 4 éttermet és kávézót, ahová az órák közötti szünetben beülhetsz egy ebédre vagy kávéra a barátaiddal.
  • Sportolási lehetőségeket. A tanórák után kipróbálhatod magad az Atlétikai Centrum rekortán pályáján, a teniszpályán, a szabadtéri kondiparkban vagy a konditeremben, esetleg úszhatsz a szomszédos Kemény Dénes Uszodában. Ha korábban sportoltál és szeretnéd az Egyetemen igazolt versenyzőként folytatni, vár téged a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Klub (MEAFC) 11 szakosztálya.
  • Selmeci hagyományokat, melyek 2014-ben felkerültek a Szellemi és Kulturális Örökség Nemzeti Jegyzékére. Ezek által egy nagy egyetemi család tagjává válhatsz.
  • Külföldi szemesztert és szakmai gyakorlatot. Az Erasmus+, CEEPUS és Campus Mundi programok keretében számos európai és Európán kívüli egyetemen próbálhatod ki magad interkulturális környezetben.
  • Hantos Elemér Szakkollégium tagja lehetsz. Segítséget kapsz tanulmányi versenyekre és tudományos diákköri konferenciára való felkészüléshez, valamint szakmai programokon vehetsz részt. Ezzel akár későbbi karriered is megalapozhatod.